Univerzalni potovalni električni adapter Go TRAVEL | 636

29.90€
Brez DDV: 24.51€
Proizvajalec:  Go TRAVEL
Šifra:  636
Razpoložljivost:  Na zalogi
2 ocen  (2 ocen)   |   Napišite mnenje

Univerzalni potovalni električni adapter Go TRAVEL | 636

Univerzalni potovalni električni adapter Go TRAVEL 636 za električne aparate je vaš nujni spremljevalec na potovanjih v tujino. Omogoča priklop na električno omrežje v več kot 150-ih državah po svetu. Ne dopustite si presenečenj v hotelski sobi ob prikljapljanju vaše priljubljene naprave kjerkoli se nahajate.
S svojo všečno obliko, praktičnim izvlečnim načinom preklapljanja med priključki, svojo priročno majhnostjo in kvalitetno izdelavo je nujno potreben sopotnik.

Vedno najprej priklopite vašo napravo na univerzalni potovalni adapter in nato v električno omrežje. Za neozemljene naprave do 6,5A.

Adapter ne pretvarja voltaže!

Kaj to v praksi pomeni?
V primeru vašega prenosnega računalnika ste lahko brez skrbi kjer koli na svetu, saj so vsi prirejeni za delovanje z različnimi napetostmi ( 220V / 120V ).
Problem se pojavi pri raznih polnilcih za baterije vaših fotografskih aparatov ali pa npr. pri sušilcu za lase, ki ste ga prinesli s seboj. V omrežjih z nižjo napetostjo ( 110V ) takšni električni pripomočki ne bodo delovali. Lahko ste brez skrbi, da bi napravo uničili, le delovala ne bo. V tem primeru si morate poleg univerzalnega adapterja kupiti še pretvornik napetosti ( transformator ). Pri nakupu transformatorja bodite pozorni na izhodno moč transformatorja, ki se meri v WAT-ih ( W ). Samo za orientacijo, sušilec za lase ali likalnik porabi za delovanje tudi do 300W moči, zato bo vsak transformator z manjšo izhodno močjo pregorel!

Podatki o napetostih in tipu električnih priključkov po državah so na sledeči povezavi: http://www.thefullwiki.org/Electrical_systems
 

Velikost izdelka: D50 x V50 x Š60 mm

Teža izdelka: 103g


 


Napišite mnenje

Vaše ime
Vaše mnenje
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Ocena Slabo            Dobro

Podobni izdelki